Διήμερο παρουσίασης συνόλων Μουσικού Σχολείου Χίου

Αφίσα

Το Μουσικό Σχολείο Χίου διοργανώνει διήμερο μουσικών εκδηλώσεων την Τρίτη 12 και την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, στις 7:00 μμ. Τα σύνολα του σχολείου (θεάτρου, κρουστών, κλασσικής μουσικής, παραδοσιακής μουσικής και χορωδίας) θα παρουσιάσουν την δουλειά που προετοίμασαν κατά την διάρκεια του σχολικού έτους.

Καθημερινά στο Μουσικό Σχολείο προσπαθούμε να θέσουμε τις βάσεις και να χαράξουμε τους δρόμους που θα κάνουν τους νέους ανθρώπους κοινωνούς μιας διαφορετικής Παιδείας- αποστολή κάθε άλλο απλή μέσα στις συνθήκες που επιφυλάσσουν οι σύγχρονοι καιροί για το σημερινό σχολείο, αλλά που αξίζει αναμφίβολα κάθε κόπο και θυσία.

Η γιορτή μας αυτή γίνεται επομένως μια πρώτη τάξεως ευκαιρία να προβάλουμε την αναγκαιότητα ύπαρξης των Μουσικών σχολείων, καθώς το έργο και η πολυδιάστατη προσφορά τους δεν στηρίζεται πάντα στον αναγκαίο βαθμό από την σύγχρονη πολιτεία, παρόλο που προσφέρουν στους νέους όχι μόνο μουσική εκπαίδευση αλλά και  σφαιρική  καλλιέργεια, συμβάλλοντας ενεργά στην διάπλαση υγιών και ισορροπημένων προσωπικοτήτων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του «ΟΜΗΡΕΙΟΥ» ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ και η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 12-13-Απριλίου 2016

Πρόγραμμα Εκδήλωσης 12-13 Απριλίου 2016